Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A pulykacombot felcsíkozzuk és vajon megfuttatjuk. Fűszerezzük és felengedjük vízzel. Ha félig megpuhult, hozzáadjuk az aprított barackot és a mazsolát. Készre főzzük, majd habarással sűrítjük. Tészta körettel tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Egyszerű és finom.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
anyakatus
2013.11.24 09:43
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
pulykacombot felcsíkozzuk, aprított barackot, megfuttatjuk, felcsíkozzuk, pulykacombot, Fűszerezzük, sárgabarack, felengedjük, hozzáadjuk, habarással, pulykaragu, pulykacomb, szegfűszeg, mazsolával, átszitált, megpuhult, Egyszerű, Barackos, aprított, körettel, tálaljuk, mazsolát, barackot, sűrítjük, tejszín, gyömbér, mazsola, csipet, pulykacomb, csipet, csipet bors, csipet gyömbér, csipet szegfűszeg, csipet fahéj, marék mazsola, aszalt sárgabarack, átszitált liszt, tejszín,
|
|
|
|
|